Home / Recept / Glutenfria köttbullar
4 juni, 2016

Glutenfria köttbullar

Posted in : Recept on by : admin

Det är många som tror att man måste ha skorpsmulor i köttbullesmeten för att få härligt saftiga köttbullar som håller ihop bra, men det är inte sant. Testa det här helt glutenfria receptet – du kommer inte att ångra dig!

Ingredienser

  • 1 kg nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • salt och vitpeppar efter behag
  • Matfett för stekning

Gör såhär

  1. Finhacka den gula och den röda löken.
  2. I en bunke, blanda köttfärsen med den finhackade löken samt ägg, grädde, salt och vitpeppar. Jag brukar ha i rejält med vitpeppar för att få mycket pepparsmak.
  3. Rulla färsen till köttbullar.
  4. Hetta upp matfett i en stekpanna och stek på medelvärme.